Termékeink

Automata mosógép alkatrészek

Csapágyak

Elektromos fűnyíró alkatrészek

HAJDU centrifuga alkatrészek

Kávéfőző alkatrészek

Kapcsolók

Keverőtárcsás mosógép alkatrészek

Kenyérsütőgép alkatrész

Kondenzátorok

Mosogatógép

Mikrohullámú sütő alkatrészek

Mikrotemp

Olajradiátor

Porszívó alkatrészek

Szárítógép alkatrész

Szénkefék

Szimeringek

Szilikonzsír

Vegyes termékek

Takarítógép alkatrész

Kínálatunk folyamatosan bővűl

Ha nem talál egy terméket írjon e-mailt

Megosztás

Google+

Kapcsolat

Ügyintéző, alkatrészek forgalmazása:

Boja Lászlóné Mariann

2120 Dunakeszi

Fóti út 74/F

TÉRKÉP


Tel: 06-27-346-708
E-mail: info@alkatreszdunakeszi.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 16.00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Gyakori kérdések

Hogyan vehetem át a megrendelt termékeket?

Lehetőség van személyes átvételre telephelyünkön (Dunakeszi Fóti út 74 /F alatt zsákutca végén, készpénzes fizetés) Kérhet kiszállítást is ennek költsége 3020Ft. Postai átvétel: 2760Ft. Foxpost 1700Ft  -550Ft átutaláskor.  Szállítási idő: 2-3 munkanap.Utánvéttel fizeti a csomagot.Számlaküldés e-mailben a feladás napján történik.Webáruházunkban magánszemélyeket tudunk kiszolgálni.

Garancia

Webáruházunkban vásárolt termékekre akkor tudunk garaciát vállalni ,ha számlával  igazoltan szerelő szerelte be a terméket és az 3 hónap alatt meghibásodott.

Cikkek, érdekességek

A mosógép karbantartása

2024.01.07.

A mosógép karbantartása

Ön is hajlamos elfelejteni, hogy mekkora segítség a háztartásban a mosógép?

Gondoljon bele! Igazi jó barátja! Megkíméli attól, hogy kézzel súrolja a ruhákat, gubbasztva egy lavor vagy kád fölött. Azonban mint minden barátnak, így minden háztartási gépnek, különösen a mosógépnek nagy szüksége van törődésre.

Ön foglalkozik a mosógépével? Segítek, hogyan is kezdjen hozzá.

 1. A szűrőt havonta érdemes tisztítani, eltávolítani a szennyeződést, bolyhos textíliák mosása után pedig minden alkalommal. Tiszta folyóvízben ki kell öblíteni a szűrőt és ügyelni kell a szűrő pontos visszahelyezésére, hogy ne legyen szivárgás. Ezen kívül a szűrőből el kell távolítani a bennakadt egyforintost, gombokat, hajcsatokat. Mindent. Ha ezt elmulasztja, a vízpumpa károsodhat.
 2. A mosógépben a használat során vízkő válik ki, és szürkésfehér mész-szappan lepi be a fémfelületeket. Én minden mosás alkalmával az ecetet vízzel kétszeresére hígítom, abba teszek természetes öblítőt, és az egész zutty, megy az öblítőrekeszbe. Nem lesz ecetszagú a ruha, az ecet remek fertőtlenítő, óvja a textíliák színét, ráadásul a vízkő ellen is hatékony és ami lényeg, olcsó és környezetbarát. Amennyiben nem használ minden mosáskor ecetet az öblítőrekeszbe, célszerű időnként ecetes átmosást végezni a mosógépen, mivel a  dobból az ott lerakódó vízkő- és mosószermaradványok kioldódhatnak, ami barnás foltot hagyhat a ruhákon.

  Így végezze az ecetes átmosást: üres állapotban  60 (vagy 90) fokon egy kímélő programot kell indítani.

  1.      Öntsön üres állapotban 2 liter 20%-os ecetet a gépbe

  2.      Indítson el egy kímélő programot 60 vagy 90 fokon

  3.      Amikor a gép felmelegítette a vizet, állítsa le a programot és hagyja állni egész éjszakára

  4.      Néha forgassa meg a dobot

  5.      Reggel melegítse fel a vizet még egyszer, és hagyja végigfutni a mosóprogramot.

  Az ecetes átmosást követően a megszokott módon folytathatja a mosást. Ezzel a módszerrel javíthat a mosógépben uralkodó állapotokon.

  • A ruhák, a szennyes mosógépbe rakásakor idegen testek ne kerüljenek a mosógépbe (pl. pénz érme, tű, szög stb.) illetve a ruhákon lévő zip-zárakat, gombokat kapcsolja össze, mert ezek nem csak a ruhában, de a mosógépben is károkat tudnak okozni. Rendszeresen ellenőrizze, hogy nem maradt e a dobban, a dob/ajtó körüli gumitömítés mélyedéseiben gomb, pénzérme, kulcs v. egyéb fémtárgy.

  Óvakodjon a párától

  Óvakodjon attól, hogy a mosógép párában, vízben álljon.

  Mosás után a mosógép ajtaját nyitva kell hagyni, legalább 3 órát, hogy kiszáradhasson. Semmiképpen ne csukja be az ajtaját mosás után jó pár óráig, mert azzal a párát beszorítja a dobba, amivel paradicsomi feltételeket teremt a gombáknak a szaporodásra. A penész megtelepszik a dob mögött és mellett, a mosógép falán. Ha meg tudja oldani, hagyja nyitva folyamatosan a mosógép ajtaját.

   1. A mosópor- és öblítőtartályt rendszeresen vegye ki, és öblítse ki meleg vízzel. Egy üvegtisztítóval vagy kefével könnyen eltávolíthatja az odatapadt maradványokat is. Időnként nem árt, (főleg elöltöltős gépnél) ha kihúzza/leveszi a mosószer-és öblítőtartályt, és hagyja, hogy ott is szellőzzön, száradjon.
   2. Extra tipp: Ha mosás után nincs megelégedve a ruha tisztaságával, ellenőrizze a szivattyú szűrőjét. Ha eltömődött, tisztítsa ki, mert rontja a mosás hatékonyságát!
   3. A mosógép csöveit is érdemes néha megvizsgálni, a törések, hajlítások mentén eldugulhatnak.

     

    Forrás: Andió

    vissza

    Hozzászólások

    Név:
    E-mail cím:
    Hozzászólás:
    A cikkhez még nincs hozzászólás.
    Legyen Ön az első hozzászóló!